TOP 5 HOROSKOPOVÝCH ZNAMENÍ, KTERÁ NEDOKÁŽOU OVLÁDAT HNĚV: Pozor na ně! 

Všichni se zlobíme, hádáme se nebo říkáme věci, které nemyslíme vážně, když se „urazíme“ kvůli něčímu slovu nebo činu. Ale zatímco některé konstelace snadno odpouštějí a rychle zapomínají, jiné si vaše urážky pamatují „až za hrob“. A nejen to, žádná omluva vás nezachrání před záchvatem vzteku.

1. Beran – Ohnivý hledač

Lidé narození v tomto ohnivém znamení jsou známí svou impulzivní povahou. Obtížně ovládají svůj hněv. Zatímco Beran může být v jednu chvíli veselý a rozjařený, v další minutě může vybuchnout a způsobit chaos. Proč je pro Berany tak obtížné ovládat svůj hněv? Beranům vládne Mars, planeta akce a agrese. Netrpěliví a toužící po rychlých výsledcích vybuchnou hněvem, když věci nejdou podle jejich představ. Lidé narození v tomto znamení jsou impulzivní, ale zároveň jsou připraveni svých neuvážených činů litovat.

2. Býk – Tvrdohlavý, často k vlastní škodě

Býci se vyznačují odhodlaností a věrností, ale když se rozzlobí, mohou být překvapivě tvrdohlaví. Je pro ně téměř nemožné ovládnout svůj hněv, když jsou vyprovokováni. Býk je zemské znamení a jeho silná loajalita se někdy může změnit v neochvějnou tvrdohlavost. Pokud dojdou k závěru, že jim bylo ublíženo, zůstanou dlouho rozzlobení, aniž by měli chuť odpouštět, a budou se k vám o tom vyjadřovat velmi otevřeně.

Pokračování na další straně