Vanga odhalila tajemství snů s mrtvými příbuznými všech znamení zvěrokruhu. Co chtějí živí mrtví sdělit nebo varovat ve snu?

Vanga tvrdila, že sny, do kterých zesnulí příbuzní „přicházejí“, mají hluboký význam a jsou cenným zdrojem informací a varování. 

Je třeba poznamenat, že ačkoli Vanga měla jasnovidné schopnosti, vždy odkazovala na kontakty s duchy astrálních světů planetárních sfér. Její předpovědi a interpretace znamení a zpráv ve snech od zesnulých příbuzných zůstávají nadčasové a nadále přitahují pozornost a zájem lidí po celém světě.

Beran: Zesnulí rodiče nebo starší sourozenci se objevují živí ve snech, aby poskytli inspirativní rady.

Sny naznačují, že je třeba být opatrný a vyhýbat se rizikovým situacím. Mrtví příbuzní mohou varovat před možným nebezpečím nebo nepředvídatelnými překážkami. Je důležité snažit se slyšet jejich zprávy a po probuzení přijmout opatření.

Býk: Zesnulí manželé nebo děti ožívají ve snech, aby sdíleli lásku a podporu a poskytovali rady ohledně materiálního bohatství.

Sny týkající se blízkých zesnulých příbuzných naznačují, že je třeba věnovat pozornost svým finančním záležitostem a činit pouze racionální rozhodnutí. Mrtví lidé mohou poskytnout cenné rady týkající se hospodaření s penězi a varovat před možnými ztrátami nebo podvodem.

Blíženci: Sourozenci, kteří náhle zemřeli, mohou „přijít“ se zprávami, které obsahují potřebné informace nebo důležitou zprávu.

Vanga tvrdila, že takové sny naznačují potřebu být pozornější k ostatním. Mrtví mohou radit nebo varovat před zradou, stejně jako před velkými konflikty. Ihned po probuzení si musíte zapsat nebo nakreslit symboly nebo znaky, které vidíte. To vám pomůže učinit správná rozhodnutí.

Rak: Zesnulí rodiče nebo prarodiče se ve snu zjevují živí, aby člověka utěšili, podpořili a připomněli mu životní hodnoty.

Takové sny naznačují důležitost budoucích událostí. O nutnosti naslouchat svému vnitřnímu hlasu (intuici). Mrtví příbuzní mohou varovat před možnými nebezpečími souvisejícími s rodinným nebo osobním životem. Když jim nasloucháte, bude pro snícího snazší vydat se cestou zachování duševního klidu a konečného rozhodnutí.

Lev: Rodiče, kteří zemřeli kvůli věku, mohou přijít se zprávami, které inspirují k sebepotvrzení a realizaci osobního potenciálu.

Vanga poznamenal, že takové sny zůstávají v paměti Lva po dlouhou dobu. Sny jsou neustálou připomínkou potřeby udržet rovnováhu mezi individualitou a okolní společností. Je možné vidět opakující se sny, ale existují před nimi varování. Potíže v životě vznikají z přílišné pýchy. Neschopnost jednat vede ke špatným následkům.

Panna: náhle zesnulý manžel nebo manželka (pokud bývalá manželka, pak se společným dítětem) se může objevit ve snech, aby nabídli praktické rady nebo pomoc při řešení naléhavých problémů.

Sny, ve kterých Panny vidí živé mrtvé lidi a nebojí se jich, naznačují potřebu vědomějšího přístupu k životu či práci. Pokud mrtví začnou děsit Panny, pak to budou varování před přílišnou kontrolou nad tím, co se kolem nich děje. Neschopnost dosáhnout vašich cílů povede k bolestivým pocitům a nervovým zhroucení. V tomto případě stojí za to přehodnotit všechny své záležitosti a vztahy s ostatními. Abyste předešli problémům, neměli byste strkat nos tam, kam nemá.

Pokračování na další straně