VYBERTE SI JEDNO ČÍSLO A ZJISTĚTE, CO VÁS ČEKÁ V ČERVNU: Pokud jste zvolili právě toto číslo – MÁME ŠPATNÉ ZPRÁVY


Uvolněte se, zavřete oči a zklidněte dech. V duchu si položte otázku: „Co mě čeká v měsíci červnu 2023 a na co si mám dát obzvlášť pozor?“. Otevřete oči, poslouchejte svou intuici a vyberte si číslo – to je odpověď na otázku.

POKUD JSTE VYBRALI ČÍSLO 1

Červen bude měsícem hojnosti, stability a míru. To však neznamená, že byste měli zůstat v klidu a jít s proudem. Máte mnoho skvělých nápadů a přání, které chcete uskutečnit. Vytvořte si plán realizace, přemýšlejte o tom, kdo vám může pomoci vyjasnit vaše pochybnosti, a buďte trpěliví. Buďte důslední, postupní a kontinuální.

POKUD JSTE VYBRALI ČÍSLO 2

Gratulujeme, rozhodli jste se správně! Tato volba slibuje úžasnou změnu ve vašem životě. Tímto směrem jste se dívali, ale z nějakého důvodu jste se ještě nerozhodli a neudělali první krok. Je to čas obnovy, kdy nové činy vedou k novým výsledkům. Pokud je pro vás obtížné činit velká rozhodnutí, začněte malými kroky, například přijetím nových návyků nebo vzdáním se starých. Otevřou se před vámi nové obzory. Možností je mnoho, například změna zaměstnání, stěhování, zlepšení vztahů nebo posunutí věcí na novou úroveň.

POKUD JSTE VYBRALI ČÍSLO 3

Od června do července vás mohou pronásledovat vztahy z minulosti, staré křivdy a chronické nemoci. Měli byste také věnovat pozornost svým financím a vyvarovat se rozmařilých výdajů nebo impulzivních nákupů. Tento měsíc byste se měli snažit šetřit. Opatrnosti není nikdy dost. Při řešení sporných otázek vás vaše předchozí zkušenosti spíše podpoří, než ohrozí. Vyvodíte závěry, zlepšíte své chování a budete usilovat o pozitivní výsledky.

Pokračování na další straně