10 věcí, které dělají muži ve vztahu a ženy to tajně nenávidí

3. Sobectví a egocentrické chování

Někdo, kdo neustále mluví o sobě nebo dává své osobní potřeby a touhy na první místo, může být vůči partnerovi odpudivý. Muži si často ani neuvědomují, že to dělají, ale ve skutečnosti využívají vztah pro svou vlastní podporu, aniž by ji poskytli. Ženy si toho však všimnou a frustruje je to.

4. Nekomunikuje ani se neotevře

Komunikace je klíčová a ženy se často cítí frustrované, když se jejich partner stáhne. Další typickou mužskou vlastností je potlačování , že potlačují své city , které později obviňují své blízké. Pokud se muž své partnerce neotevře, může se oprávněně cítit ve vztahu vyloučený a ignorovaný. A nedostatek intimity často vede k rozchodům.

5. Nechte ženu dělat všechny domácí práce a domácí práce

Ženy mají tendenci nesnášet, když je partner neustále vyhání z domácích prací. Častým problémem ve vztahu je, že muž od ženy očekává, že bude mít vše připraveno a postaráno. Protože na to nejsou „naprogramováni“, nevidí skrz, neplánují dopředu. Řešení problému je tedy automaticky kladeno na zodpovědnost ženy.

6. Nerozhodnost a váhání

Protože muži neplánují a ani se neradi rozhodují, nerozhodnost nebo nerozhodnost může být pro ženy frustrující , zejména pokud jde o důležité záležitosti nebo řešení konfliktů.

„To nejméně atraktivní, čím můžete být jako muž, je nerozhodnost,“ říká Courtney Brame , poradkyně pro zdraví a životní styl. Jsou věci, ve kterých se muž může na ženu spolehnout, ale jako od představitele silnějšího pohlaví se od něj očekává tak trochu „dýně“.

článek pokračuje na další stránce…