Zde je počet dětí, které byste měli mít podle svého znamení zvěrokruhu

Charakteristiky znamení zvěrokruhu také určují, kolik dětí byste v ideálním případě měli mít. Zkontrolujte, zda jste zarovnaní s hvězdami.

Beran: Válečník s mnoha dětmi

Jsou impulzivní. Zamilují se do svého prvního miminka a nebudou moci přestat. Mají vše, co potřebujete pro výzvy rodičovství. Jsou výkonné, bezpečné a nezávislé.

Býk: Vážně se dvěma dětmi

Hvězdy naznačují dva s malým věkovým rozdílem. S větším množstvím by mohly být přetíženy. Trpěliví a starostliví, vědí, jak kombinovat zábavu a zodpovědnost. Stojí pevně na zemi a jejich děti budou respektovat autoritu.

Blíženci: Nevyzpytatelná matka dvojčat

Starostlivé maminky, které milují podporovat vynalézavost u dětí. První bude číst a znát abecedu. Ale nenechte se přemoci svou netrpělivostí. Nejsou to tradiční maminky, ale děti budou jejich vášeň a chuť do života zbožňovat.

Rak: Oddaná matka dvou dětí

Matka zvěrokruhu s vrozeným mateřským instinktem a láskou k rodičovství. Je matkou všech svých přátel, užívá si domova a rodinných vazeb, takže nikoho nepřekvapí, když svůj život zasvětí jen svým dětem.

Lev: Vášnivá máma dvou až čtyř dětí

Multitasking je pro ně přirozený a navíc jsou trpěliví. Mají přirozený mateřský instinkt, který potlačí potřebu nezávislosti. Jsou to vášnivé matky, které hrdě vychovávají úspěšné a schopné děti.

Pokračování na další straně