Fyzickou závislost na nikotinu můžete překonat již za 3 dny. Dnes je nejvyšší čas přestat kouřit!

Zbavit se fyzické závislosti na nikotinu trvá jen 3 dny. Ale pouze 1 den stačí k tomu, abyste začali měnit své každodenní konzumní návyky a zvolili si nějaké příjemné cvičební rutiny. Takže pojďme se tomu všemu nyní trochu pověnovat tím nejjednodušším způsobem.

Jíst zdravě znamená, že od nynějška budete číst štítek se surovinami na všem, co kupujete. Zdravé jedení odměňuje člověka vitalitou, energií, motivací, jasným myšlením a schopností zbavit se závislostí na drogách, alkoholu nebo sladkostech.

Většina kuřáků (a dokonce i většina zastánců vapování) se ani nepokouší jíst zdravě, protože vědí, že znečištění z cigaret by zdravé jídlo stejně převážilo. Tak na co se snažit.

Jíst zdravě a užívat doplňky stravy při odvykání nikotinu je klíčové. Začněte odstraněním většiny lepku, zpracovaných olejů a všeho, co obsahuje „přidané cukry“.

Přestaňte ubíjet jídlo k smrti zářením z mikrovlnek a vyhýbejte se všem umělým sladidlům (způsobují vám větší hlad po nezdravém jídle).

Nakupujte po vnějším obvodu v obchodech s potravinami a supermarketech. To je místo, kde obvykle naleznete zdravé a nezpracované potraviny, které by měly být vaší základní potravou namísto jídel rychlého občerstvení.

článek pokračuje na další stránce..