Nejhorší horoskop všech dob: Máte odvahu přečíst si, co říká vaše znamení?

Pravděpodobně jste se o sobě naučili číst ve svém horoskopu hezké a roztomilé věci. Jste vždy popisováni jako velmi výjimečný, romantický a zvláštní člověk, ale podívejte se na tento horoskop, ve kterém nejste tak zvláštní a neodolatelní.

Tohle je ten nejhorší horoskop na vás!

Beran

Nemocní majetníci, kteří by partnerovi vzali naprostou svobodu a dovolili si harém milenek.

Většinou lpí na nedobytných pevnostech a neznají ztrátu, dokud nejsou zcela psychicky zničeni. Velmi neuspořádaní v mozku, skáčou na cokoliv a musí to být hned, neznají taktiku a z toho čekání se jim dělá špatně.

Když uvidí, že jste měli pravdu, nepřiznají vám to, nepřiznají své chyby. Nevěří na horoskopy. Nemají něhu, jsou sobečtí a agresivní, nepoužívají svůj mozek, nemají emoční inteligenci, neoddávají se ani nenásledují svého partnera.

V životě skončí jako hulvát, protože jejich výběr partnera je hrozný, a pak musí být překvapeni, když je někdo podvede nebo vyhodí. Sečteno a podtrženo, trvá jim velmi dlouho, než na věci přijdou, pokud vůbec někdy přijdou.

Býk

Samolibí, mlčící kreténi, nudní jako klub filatelistů. Jejich největším psychickým problémem je, že nemají žádné problémy. Vše je pro ně skvělé a neobtěžujte je svými problémy, protože žádné nemají. Potřebují vytvořit problém, aby byl jejich život zajímavější.

Jejich klid je dokonalý, dokud se nepromění v maniakální šílenství, když je vyhodíte ze synchronizace, vrhnou se na vás svými rohy, noži a čímkoli, co jim přijde pod ruku se znetvořeným obličejem jako matador v červeném.

Pak si zakopejte nebo si připravte sekeru, na omluvy neustoupí.

Blíženci

Mistři drbny a drbny, zrádci a podvodníci s dvojími standardy, které se mění každých 10-15 minut. Říká se, že Juda byl dvojče. Lidé s ruby ​​a stovkou tváří. Věční herci, narcisté s povrchním pohledem na život.

Nevěří na horoskopy. Pokud nakreslíte čáru níže, uvidíte, že jste na jeho seznamu priorit velmi nízko.

Vždy budou mít co dělat a budou s někým před vámi. Jednoduše, jejich příběh nikdy nedrží vodu. Pravdou je, že tě podvádí. Další špatnou stránkou je, že se to týká několika lidí najednou. Dobrá věc je, že se k nim chová stejně jako k vám. Máte co do činění s člověkem, který neumí otevřít a poskytnout kvalitu, takže kvantita ano.

Ale to, že on nic neposkytuje, neznamená, že neočekává, že mu poskytnete všechno. Jsou to však jen laciní sobečtí hulváti zběhlí ve slovech a slova jsou jedinou měnou, kterou mají a chtějí vám vzít vše, co máte. Pokud máte přebytek času, který chcete vyhodit oknem, odpočinout si v plytkých věcech bez perspektivy nebo najít někoho, kdo pro vás nebude žádná žena ani muž, tady to máte.

článek pokračuje na další stránce..