Proč Heribana propustili z nemocnice? Lékař promluvil o možném scénáři

zdroj: pluska.sk
zdroj: pluska.sk

Spekulace ohledně příčiny náhlé smrti Dana Heribana neustávají. Lidé uvádějí jako možné faktory buď očkování proti covidu, nebo zanedbání zdravotní péče ze strany lékařů.

Den před svou smrtí herec navštívil urgentní příjem v nemocnici na Kramárech, ale byl propuštěn domů. Viliam Dobiáš, zkušený záchranář a lékař, nám poskytl informace o tom, co se mohlo skutečně stát a proč herce po vyšetření nehospitalizovali.

Slovensko stále zpracovává šok z náhlé smrti Dana Heribana, která vzbudila značnou pozornost veřejnosti. Lidé jsou zvědaví, co se přesně mohlo stát. Na téma jeho úmrtí již vystoupili uznávaní lékaři.

Kardiolog Viliam Fischer uvedl, že možnou příčinou náhlého úmrtí mohl být ischemický srdeční onemocnění. Primář Milan Kulkovský se domnívá, že by mohla být příčinou akutní disekce hrudní aorty.

Na svém účtu na Instagramu napsal: „Bohužel, tato situace se často projevuje nespecificky, například bolestmi zad. Méně pravděpodobnou příčinou je srdeční infarkt.“ Zároveň se okamžitě vyvrátila spekulace o vakcíně jako možné příčině jeho úmrtí.

článek pokračuje na další stránce…