Toto je nejlepší káva na světě a vy jste o ní ani neslyšeli 

Už jste někdy měli pocit, že jste našli perfektní kávu pro vás a brzy jste ji zkusili jinak a všechno se změnilo? Káva je ve skutečnosti mnohem všestrannější nápoj, než si většina z nás myslí, a existuje spousta variací a způsobů její přípravy, které stojí za to vyzkoušet. To je případ i perlivé kávy, která je mnohými považována za nejlahodnější kávu na světě.

Samozřejmě, kdo má nejlepší kávu na světě, závisí na mnoha faktorech. Pokud se ale chceme shodnout na vítězi, mohla by se perlivá káva zcela oprávněně prosadit. Protože je tato káva nejen speciální a nebesky lahodná , je také extrémně zdravá, takže prospějeme nejen našim chuťovým pohárkům, ale i celému tělu. Potřebujete více důvodů, proč to zkusit co nejdříve?

Co je to vlastně perlivá káva?

Šumivá káva je nápoj, který existuje už pěkných pár let, a ne, nemá v sobě ani kapku šampaňského. Sycené minerální vody, espresso, kostky ledu a citrusové plody však ano a z jejich kombinace můžete získat opravdu osvěžující perlivý nápoj s kofeinem . V zahraničí je již k dostání v několika značkách a v mnoha kavárnách, ale dá se snadno připravit i doma, například na základě nápadu Dana McLaughlina, majitele Golden Triangle Coffee v Clevelandu, který nedávno dosáhl velkého úspěchu. na TikTok se svou perlivou kávou.

článek pokračuje na další stránce…