Zaměstnanec supermarketu srazil jednou ranou zákazníka, který na něj zaútočil vozíkem

Nevídaný zážitek si odnesli zákazníci jednoho supermarketu. Poté, co zákazník začal vozíkem najíždět do zaměstnance, dostal tvrdou ránu, která ho poslala k zemi.

V jednom americkém supermarketu se v únoru letošního roku odehrála scéna jako z akčního filmu. Nikdo přesně neví, proč zákazník na zaměstnance obchodu zaútočil. Z krátkého videa je však jasně patrné, že si muž nenechal takové chování líbit. Přestože by si to neměl dovolit, neudržel nervy na uzdě a zákazníkovi jeho chování vrátil i s úroky. Ten skončil bezvládně ležící na zemi.

Na zaměstnance ještě naštvaně plivl

Zákazník amerického Wallmartu se na sociálních sítích podělil o záběry, které toho dne natočil při běžném nákupu. Na záznamu můžeme vidět muže v hnědé mikině s kapucí a černých šortkách, jenž má před sebou košík plný zboží. Z neznámého důvodu s ním začne najíždět do zaměstnance. Přišpendlí ho tak k pokladně a muž se snaží ze sevření vozíku dostat.

Aby toho nebylo málo, zdá se, že naštvaný zákazník ještě naklání hlavu směrem k zaměstnanci a plive na něho. Pak vezme svůj vozík a odchází pryč. Zhrzený zaměstnanec si však evidentně takové chování nechce nechat líbit a snaží se rozběhnout za mužem. Na chvíli se ho snaží zadržet muž z ochranky ve žluté vestě, ale marně.

článek pokračuje na další stránce…