Zemřel herec Matthew Perry. Chandler z Přátel se utopil ve vířivce

Americko-kanadský herec Matthew Perry náhle zemřel ve věku 54 let, což šokovalo jeho rodinu, přátele, kolegy a fanoušky. Perry byl známý zejména díky své roli Chandlera Binga v populárním televizním seriálu Přátelé. Podle amerického bulvárního webu TMZ.com se pravděpodobně utopil ve vířivce. Tato tragická událost se stala v jeho domě v Los Angeles, kde byl nalezen bez známek života. Záchranáři byli vysláni poté, co byla nahlášena srdeční zástava, a Matthew Perry byl objeven ve vířivce. Zatím neexistují informace, které by naznačovaly cizí zavinění, ale oficiální příčinu smrti stále zkoumáme. Místo činu bylo uzavřeno policií.

Před svou smrtí prý Matthew Perry ještě stihl hrát pickleball, raketový sport pro dva až čtyři hráče. Poté poslal svého asistenta na krátkou návštěvu. Asistent se vrátil asi po dvou hodinách a našel Perryho v bezvědomí, ihned volal tísňovou linku 911.

Warner Bros, produkční společnost seriálu Přátelé (1994), vyjádřila hluboké zármutí nad zprávou o úmrtí Matthewa Perryho. Uvedla, že jsou zdrceni touto ztrátou a že Matthew byl talentovaným hercem, který se stal nedílnou součástí rodiny Warner Bros. Dodala, že jeho dědictví jako komediálního génia bude nadále žít a že tento den přinesl velkou bolest. Warner Bros vyjádřila lásku Matthewově rodině, blízkým a všem jeho fanouškům.

článek pokračuje na další stránce…