Skvělá dietní polévka: Moje kamarádka, za tři měsíce zhubla 25 kg

Polévkové diety na hubnutí jsou velmi účinné. Důkazem je, že moje kamarádka zhubla 25 kg za tři měsíce!
Podle ní byla dieta snadná a nezahrnovala namáhavé cvičení ani hladovění.

Běžná strava se skládá z pěti jídel denně a polévka se jí jednou až třikrát denně. Stejná polévka se nejí více než dva dny po sobě a brambory a chléb jsou při této dietě zakázány.

Polévka je často součástí redukční diety: Jednou denně před spaním se sníží celkový příjem kalorií z denních jídel; celý den se drží půst a jí se pouze polévka; Dietní polévka se jí alespoň 5 dní.

Dietní polévka minimalizuje množství kalorií a maximalizuje množství živin. Neobsahuje brambory, ale je výživná a chutná. Základem receptu je maso, nízkokalorická zelenina, zázvor spalující tuky a celer.

Podle toho byste měli plánovat svůj jídelníček. Měli byste jíst co nejvíce bílkovin (libové maso, vejce, luštěniny) a hodně zeleniny. Sacharidy (celozrnné pečivo, cereálie) byste měli jíst pouze ráno. Kromě toho nezapomeňte vypít 1-2 litry čisté vody denně.

Je třeba vyloučit sladkosti, džusy, alkohol, pekařské výrobky. Povoleno je trochu rostlinného oleje (např. na zálivku), kefír nebo jogurt (ne více než 200 ml denně), nízkotučný tvaroh (ne více než 250 g denně, 3-4krát týdně)…

Dejte si polévkový den dvakrát týdně. Stačí sníst tuto polévku a zapít vodou.

Pokračování na další straně