Toto je důvod, proč byste nikdy neměli pít mléko na lačný žaludek 

Proto nikdy nepijte mléko nalačno

Pokud se snažíte jíst vyvážená a výživná jídla každý den, jste již na správné cestě. Ale tím, že budete dávat pozor na svá jídla, je téměř jisté, že si rychle uvědomíte, jak moc nezáleží na tom, co a kdy jíte nebo pijete. Existují skvělé nápoje a jídla pro začátek dne, ale jsou věci, které je lepší konzumovat během dne. Věděli jste například, že mléko nalačno není dobrý nápad?

Není snad přehnané říci, že tradiční kravské mléko je jednou z našich nejkontroverznějších potravin. Jsou tací, kteří jeho konzumaci ani v malém množství nepovažují za zdravou, ale jsou i tací, kteří si myslí, že se vyplatí konzumovat každý den. Ať se vám to líbí nebo ne, jedno je jisté: pít mléko nalačno není vůbec šťastné.

Proto nezačínejte svůj den mlékem

Někdo si rád dá sklenici mléka ráno po probuzení, jiný začíná den nějakou mléčnou pochoutkou, například cereáliemi přelitými mlékem. I když se obojí může zdát jako ideální začátek, většina odborníků má opačný názor. Cereálie s mlékem se může zdát jako absolutně lehká snídaně, ale pokud ji sníte nalačno, může vám zvýšit hladinu inzulínu , takže se to může snadno projevit na vaší pokožce.

článek pokračuje na další stránce…